Støtt OM

DIN STØTTE ER VIKTIG

 

I OM arbeider vi for å formidle Jesu budskap om håp til hele verden. Vi ønsker at alle mennesker på hele jorden skal få høre evangeliet minst én gang. Men å drive misjonsarbeid koster - derfor har vi bruk for din støtte.

"Enhver skal gi det han har bestemt seg for i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver." 2. Kor. 9,7.

 Gjennom skjemaet nedenfor kan du både gi et enkeltbidrag eller sette opp en fast støtteavtale:

Via bankoverføring

Den billigste måten du kan støtte OM Norge på er via en RASK BANKOVERFØRING

 Via Operasjonsoppdrag
BankSparebanken sør
Vipps no.103515 
Account no.3000.14.81009

Du kan ønske at gaven din skal gå til et bestemt formål ved å skrive den i emnefeltet.

Har du spørsmål, skriv gjerne til: finance.no@om.org eller ring OM-kontoret på telefon 91541819.
Når du støtter OM har du mulighet til å trekke av på skatten. Les mer om regler for fradragsordninger, gavebrev og testamentariske gaver nedenfor.

Fradragsordning
Ifølge ligningsloven kan du trække 17.700 kroner fra i skat i 2023. Man får fradrag fra første krone. I den forbindelse er det vigtigt at pointere, at såfremt man ønsker fradrag, skal man på eget initiativ skal oplyse CPR nr. ved indbetaling af gaven, eller efterfølgende på mail.
Gavebreve
Det er også muligt at tegne et gavebrev, så du aftaler at give et fast beløb til OM i mindst 10 år. Du kan så trække hele det årlige bidrag fra på selvangivelsen. Gavebrevet er en juridisk bindende kontrakt, som du indgår med OM. Man kan maksimalt fradrage 15 procent af sin samlede indkomst. Dog vil man altid kunne trække op til 15.000 kroner fra årligt, uanset indkomstens størrelse.
Arv og testamente
Det er også muligt at at testamentere et beløb til OM. Det er en god idé at sætte sig ind i reglerne på området, og tal evt. med din bankrådgiver eller advokat før du beslutter dig for at skrive testamente.
Kvitteringer
Kvitteringer for modtagne gaver udsendes en gang om året. Såfremt du ønsker en status på et andet tidspunkt, så skriv en mail til bogholderiet (Helena.Olsen@om.org).
Fast overførsel
Hvis du ønsker at blive medlem eller at give regelmæssigt til OM, er oprettelse af en fast bankoverførsel en god mulighed.